NIT DE L'EMPRESARI 2007

31 octubre 2007

Ahir al vespre, com cada any, uns quants companys de Convergència vam anar al sopar de la Nit de l’Empresari que, per tretzena vegada, organitza la CECOT.

A banda de felicitar als guardonats (per cert, a l’escenari només hi havia homes ...; a la foto de família només hi havia dues osteses) voldria fer esment breument del parlament del President de la CECOT, Antoni Abad.

Molts som els que coneixem l’Antoni de fa anys i la seva agudesa i alhora claredat parlant no és cap secret per a ningú. Però ahir va estar “simplement” brillant.

Va fer un discurs clar i contundent posant de manifest, un cop més, el malestar existent per la no publicació de les balances fiscals (l’any passat ja ho reclamava), per la situació caòtica de les inversions amb una clara i especial referència a les infrastructures com és el TGV, el secretisme existent pel que fa a l’actualització territorialitzada de l’Agència tributària o el compte de resultats per cadascun dels aeroports d’AENA, ... i tot un seguit de desgreuges. Això sí tot amb molt d’humor.

Com destaca el Diari de Terrassa, Abad va començar el seu discurs amb un preludi del què seria la resta: “la mostra de què existeix vida intel·ligent a la galàxia és que no s’han posat en contacte amb nosaltres.”

Felicitats Antoni!

2 comentaris:

jaume planas ha dit...

Si, potser encara es va quedar curt l'Antoni, avui mateix escolto per la radio que el mateix Montilla, diu que ens trobem en un dels pitxors moments politics del pais, ell es referia a la rel.lació de Espanya i Catalunya, l'Estatut i el Constitucional, però es que aqui penso que en rebem les conseqüencies, i que la gent n'està molt farta i des-encisada dels politics en general. Ahir mateix a Madrid en el Simo ja ens feien broma sobre "Que, ¿ habeis venido con el cercanias...?)
Hem d'aconseguir que algú amb un ampli suport ciutadà ilusioni a aquest Pais, Meritxel. Els encara Joves hi teniu molt a fer.
En-hora bona per el Bloc, i ànimos.
jaume Planas

Meritxell Lluís i Vall ha dit...

Jaume,

En primer lloc, moltes gràcies pel teu comentari i pels ànims però pensa que sense els que potser no sou tan joves no podem girar la truita.

El discurs de l'Antoni va estar molt bé però la resposta del President Montilla ... és una prova més que malgrat el país sigui un desastre aquí no hi ha ningú que assumeixi la seva responsabilitat i molt menys plegi.

Tens raó, amb uns polítics així poca cosa podem fer.