LA TERMINAL SUD DE L'AEROPORT DEL PRAT O ELS DESINTERESSOS DE CATALUNYA

2 octubre 2007
Quan un pensa amb un President d’un país, la primera imatge que ve al cap és el d’una persona influent, que pensa les vint-i-quatre hores amb el país, que vetlla pels interessos de la ciutadania i de les empreses catalanes, ..., però mai pensa en una persona que deixa perdre oportunitats.

Podríem parlar hores i hores d’això però permeteu-me que avui en fixi en el repartiment de la Terminal Sud de l’Aeroport delPrat.

Com pot ser que el President d’un país no vetlli pels interessos de Catalunya en un tema tant important com aquest? Per què el President Montilla no s’ha mullat en aquest tema? I, si realment o ha fet, en quin sentit? Que potser el President Montilla no té clar quins són els interessos que ha de servir?

Un pot ser militant d’on vulgui però, en primera instància, els polítics catalans han de tenir clar quins són els objectius que han d’estar per sobre de tot: els interessos dels catalans i catalanes. I això encara és més rellevant quan parlem del President de la Generalitat de Catalunya (remarco això “de Catalunya).

Per tant, President Montilla: quins objectius s’amaguen darrera el tema del repartiment de la Terminal Sud de l’Aeroport del Prat?