SENSE QUE SERVEIXI DE PRECEDENT ... ELS D'ICV-PSOE TENEN RAÓ

11 octubre 2007

Aquest matí quan anava a la feina he sentit unes declaracions del portaveu del Grup parlamentari d’ICV al Parlament (marca blanca, per no dir sucursal del PSOE a Catalunya) el qual es queixava de l’actitud d’ERC a la Comissió de Política Territorial d’ahir al Parlament perquè va votar a favor de la sol·licitud de compareixença de la gran amiga de Catalunya i dels catalans, la senyora Magdalena Àlvarez (destitular del Ministeri de Fomento; per cert, quin fomento? De la mala llet dels catalans?).

Els arguments d’aquest portaveu per fer aquesta crítica es basaven en la crida a la disciplina de vot dels grups parlamentaris que donen suport al Govern (lògic, d’altra banda). També deia que quan ERC veu amenaçada la seva “força” a les Corts Generals, les enquestes dels seus diputats van a la baixa, treuen pit i fan “sortides de to”.

Fins aquí, amics/gues d’ICV-PSOE estic d’acord amb vostès; ara bé, no és millor treure pit per defensar els interessos de Catalunya que no pas representar molt dignament el PSOE a Catalunya votant en contra d’aquesta compareixença?

No s’enfadin amb l’autora d’aquesta nota; simplement, fent cas del consell de la senyora Ministra, els hi ho dic amb bon humor. Al cap i a la fi, no és el mateix restar 7 minuts tancats en un ascensor que tot el què els catalans/nes estem patint des de fa massa temps?

Per cert, han pensat fer un homenatge al senyor Morlan? (és broma ...)