INCREIBLE: MALGRAT LA RESPOSTA ESCRITA I MALGRAT LA PREGUNTA AL PLE, ENCARA NO TENIM RESPOSTA A LA GRATUÏTAT DEL BUS

26 octubre 2007
Per mitjà de la premsa local i per diverses notes d’aquest bloc hem vist com està el “culebrot” de la iniciativa de CiU aprovada pel Ple del mes de juliol passat sobre la gratuïtat del bus per a les persones majors de 65 anys.

En l’última nota sobre aquest tema us deia que des de l’Equip de Govern encara no ens havia contestat tot un seguit de preguntes escrites en relació a aquesta iniciativa (incomplint així allò que estableix el Reglament Orgànic Municipal, el ROM).

Sorprenentment, ahir al matí vam rebre la resposta. Però la sorpresa va ser encara més gran quan vam veure que les preguntes com i quan es portaria a terme aquesta iniciativa quedaven sense resposta i que la resposta a la resta de preguntes és, literalment, “està en estudi”.

Ara bé:

- qui està estudiant la resposta a les nostres preguntes? Fa més d’un mes que vam formular les preguntes i la iniciativa va ser aprovada al Ple de juliol. A més, a més, si era una proposta electoral del PSC, com és que no tenien més o menys previst com ho volien portar terme?

- quan tindrem la resposta a les nostre preguntes i quan tindrem el resultat d’aquest estudi?

- haurem d’esperar veureu-ho publicat als mitjans de comunicació o s’informarà als grups municipals d’aquest Ajuntament prèviament?

Com que des Convergència i Unió ens preocupa molt que aquesta iniciativa es porti a terme i que els nostres terrassencs més grans se’n puguin beneficiar, al Ple d’ahir (el corresponent al mes d’octubre) el portaveu del Grup Municipal, Josep Rull, va demanar explicacions i ... ENCARA NO TENIM RESPOSTA !!!
Perdoneu però “l’increible” del títol s’hauria de canviar per IMPRESENTABLE !!!

Torno a preguntar:

No seria més lògic donar respostes i donar compliment a aquesta proposta que no pas buscar titulars i polèmica als mitjans de comunicació però sense tenir res en concret?

Volem FETS, NO PARAULES.