TENIM UN PRESIDENT QUE NO SAP QUIN ÉS EL SEU PAÍS NI QUÈ ÉS LA DIGNITAT NACIONAL

11 octubre 2007

Ja sé que, a aquestes alçades, sabeu que no he votat al senyor Montilla com a President de la Generalitat; però, això no significa que no sigui el President del meu país.

Per tant, és lògic que, com a màxima autoritat del meu país, li pugui demanar a través d’aquest bloc que m’aclareixi un dels tants dubtes que tinc al voltant d’ell:

- sap quin és el seu país? O el que és el mateix, sap de quin país és vostè President?
- sap quin dia és la Diada Nacional del país del qual vostè n’és el President?
- sap el què és vetllar pels interessos del país i especialment pels seus ciutadans i ciutadanes?
- sap el què és “dignitat nacional”?
- ... / ...

Les preguntes d’avui són fruit de la seva assistència a la celebració del Dia de la Hispanidad (només el nom ja em fa por ,,,).

No seré jo qui li marqui l’agenda (prou feines tinc amb la meva ...) però ... vostè creu que és el més apropiat anar a Madrid a veure desfilar soldats? Segur que no hi anirà amb tren, oi?

Parlant de soldats, hi ha una soldat (vegeu nota anterior sobre la soldat Àlvarez) que sí que m’agradaria que no només veiés sinó que li fes una bona estirada d’orelles (per dir-ho suament). Aprofito per recordar-li que, recorrent a aquest símil militar, vostè no és un soldat ras, vostè és un Capità i, per tant, no s’ha de doblegar als designis de la soldat Àlvarez.

Si vostè té clar que el seu país és Catalunya i sap què és la dignitat nacional, no vagi a Madrid a perdre el temps. A casa tenim problemes més importants que cal resoldre amb una bona estirada d’orelles i no amb desfilades.

Si el seu país és Espanya ... ja sap què diu el poeta “Adéu Espanya!”.

Per tant, Adéu President!

1 comentari:

Odalric ha dit...

Anar a Madrid a veure soldats... i a Toledo a fer-se la foto de grupet en la segona fila socialista, no ho oblidis...