PARC AUDIOVISUAL: MALA GESTIÓ D'UN PROJECTE DE CIUTAT


1 novembre 2007

El dimarts a la tarda va tenir lloc, després de nombroses peticions del Grup Municipal de CiU, una reunió específica per parlar d’un dels projectes de ciutat més importants per Terrassa, el Parc Audiovisual.

Però aquesta reunió no va servir pel que es pretenia. M’explico: per aquesta reunió el Grup Municipal de CiU va presentar a l’Equip de Govern un guió dels temes que es creia que calia posar sobre la taula i parlar-ne a fons entre totes les forces polítiques del Consistori terrassenc però això no va servir per a res.

El que des de CiU volíem era aclarir definitivament quin serà el futur del Parc Audiovisual. Així doncs, és de cabdal importància que es resolgui d’una manera clara els darrers dubtes sobre l’estructura de l’edifici i les empreses que es vincularen al Projecte.

En aquest sentit, el què s’esperava d’aquesta reunió era un Informe definitiu sobre l’estructura de l’edifici i les reformes que cal dur-hi a terme, fent una referència expressa als costos finals i totals, i un Informe sobre el desenvolupament del Pla Director, amb detall de les inversions fetes fins a la data d’avui, les eventuals modificacions i el calendari previst.

Resultat de la reunió: paraules i més paraules. Què vull dir amb això? Doncs que encara queden massa preguntes sense respostes i sobre la taula tenim un Projecte massa obert, poc definit. I pel que fa als números, sense una informació/previsió concreta dels ingressos i les despeses que aquest Projecte de ciutat ens comporta i ens pot comportar en un futur.

Nota final adreçada a l’Equip de Govern: no ens tornin a demanar que apostem fermament en aquest Projecte perquè des del primer dia, en aquest tema de ciutat (com també d’altres), estem al costat de l’Equip de Govern. Ara bé, una cosa és apostar fermament per un Projecte de ciutat i l’altre és tancar els ulls i dir “amén” a tot.