RENFE RODALIES A MADRID O COM SE'N RIUEN DE NOSALTRES

23 octubre 2007
Avui estava al tren i com cada matí estava llegint un dels tants gratuïts que reparteixen a l’entrada dels FGC i, com no, el titular era, com cada dia, el caos provocat pel que comença a ser no un somni sinó un malson: l’arribada del TGV a Barcelona. Avui, agreujat pel tall de les línies C-2 sud, C-7 i C-10 i els recorreguts de llarga distància de la RENFE, teòricament per una setmana (no m’ho crec!) i pel tall dels FGC, durant dos mesos.

Fins aquí, malauradament, normalitat absoluta en aquest país.

Ara bé, hi havia una notícia que, per bé que petita, no deixava de ser impactant. Bé, de fet ja ho diu la dita que “una imatge val més que mil paraules”. Resulta que RENFE Rodalies ha instal·lat a Madrid 25 “punts de donació de premsa gratuïta” en sis estacions per a què els que hagin llegit el seu diari gratuït puguin cedir-lo a d’altres viatgers.

Què fort, no? Mentre a Catalunya no hi ha prous diaris gratuïts i no gratuïts (i això que n’hi ha molts cada dia) per passar l’estona (per no dir hores) esperant, simplement, que un tren et porti a treballar i/o a casa, a Madrid, la RENFE es gasta uns calerons per instal·lar uns punts de donació de premsa gratuïta.

En aquests moments, no tinc els mitjans per penjar-vos la foto. Així que, mentre no ho pugui fer us recomano la pàgina 6 del diari gratuït 20 minutos.

Indignant!