2 juny 2007


EL PREU D’UN ALTRE TRIPARTIT A TERRASSA

En el butlletí “CiU t’informa” corresponent al mes d’abril ja vam denunciar l’elevat cost de l’Equip de Govern tripartit de la ciutat. Massa càrrecs polítics i de confiança, amb el seu corresponent cost, ha estat un dels errors del tripartit durant els anys 2003-2007.

Ara, un cop passades les eleccions, sembla que una de les condicions per a la reedició del tripartit municipal és la racionalització d’aquesta estructura, quina barra!

Quan des de CiU explicàvem l’anomenada “teoria del chupa-chup” (l’estructura municipal és molt més gran per dalt –càrrecs polítics i de confiança- que per baix – tècnics al servei de la ciutat i dels ciutadans), l’Equip de Govern en bloc (PSC, ICV-EA i ERC) ens acusaven de mentir.

Si realment el que des de CiU no ens hem cansat de denunciar era mentida, per què forma part dels objectius del futur nou tripartit municipal? Això és coherència?

Terrassa no necessita un Tripartit-2 amb una estructura ineficient i cara. Terrassa necessita un Govern municipal que sàpiga governar una Terrassa del segle XXI amb uns serveis que responguin a les necessitats i als reptes actuals i no pas amb uns serveis del segle passat (com ara).

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola:
Molt interesant, gràcies a aquest article hi pogut conèixer la realitat politica de Terrassa que desconeixia.