13 juny 2007

ALGÚ EN DUBTAVA?

Al Diari Digital e-news terrassa hi ha una notíca força interessant (per dir-ho d'alguna manera, és clar!). El títular de la notícia és "PSC, ICV-EUiA i ERC senten les bases del futur govern municipal", fins aquí res a dir. Algú va dubtar en algun moment que el tripartit no es faria si la suma del PSC, ICV i ERC sumaven? De fet, qualsevol elector terrassenc ho tenia clar; i, per això, l'única alternativa real al tripartit no era cap d'aquests tres partits.

Però el que m'ha cridat més l'atenció és el subtitular: Es vol fer de Terrassa "una ciutat oberta a tothom". Què vol dir això? Espero saber-ho el dia que ens arribi l'anomenat "Pacte de Govern" perquè si el candidat Navarro va repetint (com ho ha fet durant tota la campanya electoral) "Terrassa millor que mai"; què vol/volen (ell i els seus escolans) fer durant els quatre propers anys? Seguiran fent la mateixa política que han fet aquests darrers anys? Els serveis continuaran sent propis del segle passat i no adaptats a la Terrassa actual?

En tot cas, ara continuem en situació d'espera per conéixer el nou cartipàs (és a dir, el repartiment de càrrecs i cadires) que de ben segur ompliran pàgines i pàgines de la premsa local.

Però, sabrem quina és la previsió de capteniment (quins seran els objectius i actuacions) de cada una de les àrees de l'organització municipal? Sincerament, saber-ho és el que realment interessa.