15 juny 2007

INDECENT I

Aquesta és l'única paraula que em ve al cap per descriure dues situacions que he viscut aquesta mateixa tarda a Terrassa.

La primera tenia lloc a la Rambleta del Pare Alegre, entrant a Terrassa cap a tres quarts de quatre. Resulta que he quedat, juntament amb molts altres cotxes, fent cua durant molta estona. Per què? Doncs perquè després d'anys i panys reclamant l'arrenjament del paviment d'aquesta via pública (una de les més transitades de tot Terrassa), resulta que avui l'Ajuntament ha decidit, sense cap mena de previ avís, que era el dia idoni per començar les obres d'arrenjament. Així doncs, dos camions enormes aturats al mig de la via amb els operaris pertinents feien intransitable aquesta via de la ciutat.

L'arrenajment és necessari, sense cap mena de dubte, però, també és necessari que l'Ajuntament de Terrassa, especialment els responsables polítics d'aquesta decisió, prenguin consciència d'una vegada per totes que cal informar als ciutadans i visitants i que no costa gaire posar un cartell avisant d'aquesta obra i indicant un itinerari alternatiu (per cert, no cal ser massa espavilat per indicar com a itinerari alternatiu el carrer Tren de Baix, no?).

Els ciutadans ho agraïriem però, els operaris també.