2 juny 2007

PRIMER CONTACTE RULL - NAVARRO

Ahir a la tarda va tenir lloc, en el marc de la ronda de trobades que el candidat socialista a l'Alcaldia està fent amb els diversos portaveus dels grups municipals, la reunió amb Josep Rull, candidat a l'Alcaldia per CiU.

En aquesta trobada es varan tractar diversos temes però, des de CiU volem destacar-ne els següents:

1.- Es va oferir el suport extern al futur Equip de Govern si no es reeditava el tripartit a Terrassa (el PSC pot, si vol, governar amb els seus 13 regidors).

2.- Atès que CiU va ser la força més votada al Districte I, es va demanar la presidència del Consell Municipal del Districte I. Els consells municipals de districte són òrgans de participació territorial, per tant, és lògic que siguin presidits per la força política que ha rebut més suport en l'àmbit territorial corresponent.

3.- Es va demanar la constitució d'un grup específic d'estudi de l'abstenció a Terrassa (la participació terrassenca en les darreres eleccions va ser d'un 44%).

4.- Tal com sempre s'ha fet, CiU va refermar el seu compromís de fer una oposició constructiva amb una clara voluntat de donar a Respostes per a Terrassa. Per tant, des de CiU seguirem controlant l'acció de Govern, oferint l'alternativa en els temes importants i estendrem la mà en els temes de ciutat.