15 juny 2007

INDECENT II

Tal com us avançava abans, la segona situació patètica (perdoneu la contundència d'aquesta paraula) que he viscut aquesta tarda és la següent:

16.15h Continuava circulant amb el meu cotxe pel Centre de Terrassa quan de sobte es comença a sentir la sirena d'una ambulància cada vegada més fort (la qual cosa vol dir que s'acosta cap a la direcció on era).

Estava a la Rasa, amb un sol carril per a la circulació de cotxes, quan tots i cadascun dels cotxes que estàvem abans de l'ambulància ens hem anat apartant per deixar-li pas. L'ambulància anava avançant sense cap problema fins que s'ha hagut d'aturar darrera d'un autocar aturat del qual no només baixaven molts nens sinó que, a més, aquests havien de treure les seves bosses del maleter de l'autocar. Així doncs, l'ambulància amb la sirena posada ha hagut d'esperar una bona estona a poder continuar el seu trajecte fins que tots els nens havien baixat de l'autocar i havien recollit tot el seu equipatge.Tot plegat, una situació indecent, no? I més encara quan això no és un fet puntual!