5 juny 2007

EL SOLAR DE LES ESGLÉSIES DE ST. PERE

Des del Grup Municipal de CiU hem fet, durant el passat mandat, i estem fent un seguiment exhaustiu de l’execució del Pla Director de les Esglésies de St. Pere. Un Pla que si bé hi ha molt per parlar, ho deixaré per un altre dia.

Del que avui vull parlar és de la “plaça” de les Esglésies de St. Pere. El passat 12 de maig, en plena campanya electoral, va tenir lloc en aquest espai l’espectacle “Construccions per a les ànimes”.

Sense dubtar en cap moment de la qualitat i encert de l’espectacle en sí, el que no escapa a ningú és que la realització d’aquest espectacle en la data triada ha estat tot un desencert.

M’explico: com es pot fer un espectacle en un espai inacabat? com es pot fer un acte posant en perill la seguretat dels ciutadans (faltaven llambordes i les que hi eren no estaven fixades, no hi ha mesures protectores pels salvar els desnivells, hi ha elements punxaguts no protegits, ....)? com es pot fer un espectacle en un espai en el qual s’han posat i tret les llambordes diverses vegades? per què aquest espai ha quedat com un solar, és a dir, l’han deixat sense cap element verd ni cap ombra (arbres, per exemple)? calia fer l’espectacle en aquest espai inacabat? no es podia haver esperat a què la plaça en qüestió estigués acabada? ...

Davant de tots aquests dubtes, des del Grup Municipal de CiU vam formular tot un seguit de preguntes escrites a l’Equip de Govern per tal que ens donés resposta.

Finalment, ja tenim resposta, de la mà de la regidora en funcions de Cultura, Projecció de la Ciutat i Turisme. Us recomano la seva lectura perquè, com ja és habitual en l’Equip de Govern, no té desperdici!

Diuen que una imatge val més que mil paraules, què us semblen aquestes fotos fetes l'endemà de l'espectacle? Em sembla que són molt gràfiques, oi?

1 comentari:

mempeix ha dit...

Moltes felicitats, t'està quedant molt bé i de ben segur despertaràs l'enveja d'alguns i algunes (que no se m'enfadi ningú) que encara ens fa mandra fer reflexions en veu alta a la xarxa. Una abraçada.