A TERRASSA, COMENCEN LES INAUGURACIONS ...


5 novembre 2007

Ja fa dies que estem en pre-campanya, només mirant els mitjans de comunicació en tenim ben bé prou. Però als terrassencs ens faltava un element típic d’aquests períodes pre-electorals: les inauguracions i, amb elles, la desfilada de ministres per Terrassa.

Demà toca a la fantàstica Ministra d’Habitatge, Carme Chacón, que curiosament serà la cap de llista del PSOE per la circumscripció de Barcelona. Curiosa coincidència aquesta, la de reunir la condició de Ministra i la condició de Cap de llista, no?

Quina és l’excusa d’aquesta visita? Doncs, inaugurar el Parc de Guernika al barri de Torre-sana i visitar els habitatges que s’estan construint al barri.

Pel que jo sé, el Parc de Guernika i les obres que s’hi han fet no és competència del Ministerio de Vivienda, oi? D’altra banda, per què s’ha d’inaugurar un Parc quan ja fa mesos que s’han donat per acabades les obres i ha estat una actuació portada a terme amb denúncies per part dels veïns sobre la poca diligència a l’hora d’executar-les i amb retards injustificats?

No voldria pensar que el retard i la poca diligència han estat fruit de l’agenda de la Ministra/Candidata, oi?

I pel que fa al tema dels habitatges, per què ve una Ministra del Govern espanyol quan el Conseller d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya l’acusa d’envair competències de la Generalitat?

En fi, les eleccions les tenim a la cantonada i demà tindrem un acte pre-electoral en tota regla a Terrassa: la visita de la candidata del PSOE, Carme Chacón.

Alguna cosa a dir per part d’ICV i ERC, socis del PSC-PSOE, en relació a aquest acte pre-electoral?