PRIMERA REUNIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DEL DISTRICTE I


7 novembre 2007

Ahir va tenir lloc, per fi, la primera reunió del Consell Municipal del Districte I (CMD I) d’aquest mandat.

Com a consellera municipal del Districte I per Convergència i Unió (CiU) m’agradaria aprofitar aquest bloc per anar explicant les reunions d’aquest òrgan de participació territorial i per posar-me a la disposició de tots els terrassencs i terrassenques, especialment aquells interessats en el Districte I, per tot allò que cregueu convenient, ja sigui per aquest tema o qualsevol altre.

De la reunió d’ahir, telegràficament, voldria destacar dues coses: d’una banda, que tenim un nou President de Districte, el Regidor Xavier Martín, i de l’altra, destacar que el CMD I hem crescut: no només hi ha membres nous representant entitats que ja formaven part del Consell sinó que hi ha membres nous representant entitats que, per primera vegada, formen part i participen del Consell Municipal del Districte I. Per tant, benvinguts a tots i a treballar plegats!

I si seguiu la premsa local, ja sabreu que el nou Regidor de Participació Ciutadana, Jordi Ballart, va venir al CMD I a explicar les voluntats de l’Equip de Govern sobre participació ciutadana.

La reunió d’ahir va ser una primera reunió constitutiva i per tant va ser força curta. Tot i així permeteu-me que us digui que des de CiU vaig reclamar informació sobre diversos temes dels quals us en destaco els següents:
- informació sobre els projectes aprovats en el procés de participació ciutadana en l’elaboració del pressupost 2006 i del procés del 2007

- informació sobre el Pla d’Equipaments Cívics

- informació el procés de participació de la Rambla

Quan tinguem informació, ja us n’aniré informant!

Mentrestant, recordar-vos que resto a la vostra disposició.