UN ANY DEL TRISPARTIT MUNICIPAL = UN ANY DE FUM

18 juny 2008

El passat dimarts, el trio fantàstic (els portaveus del PSC-PSOE, d’ERC i d’ICV) amb l’Alcalde van fer una roda de premsa fent balanç del primer any de mandat.

Sense entrar en masses detalls, ja estem cansats que tan sols ens venguin només fum (com el Parc Audiovisual), permeteu-me que us citi “només” 5 perles del discurs del trispartit:

1.- “els serveis de la ciutat han crescut molt per sobre de l’augment de població”; no fem cues a la sanitat? hi ha places escolars per a tots els infants?

2.- “Terrassa és la ciutat de Catalunya amb més inversió”; en què es nota tanta inversió?

3.- “destaca la solidesa i l’estabilitat del pacte de govern”; què passa amb el IV Cinturó? tot l’Equip de Govern hi està d’acord? (per dir només un projecte de ciutat)

4.- “es tancarà el pressupost del 2007 amb 3,9 miloins d’euros de superàvit”; en la situació econòmica actual, com pot ser que l’Ajuntament tingui superàvit? per què no s’inverteixen en serveis a les persones?

5.- “malgrat totes aquestes dades positives, se’n destaca una de negativa que és que l’Ajutnament ha de destinar un 30% del seu pressupost a finançar accions que no són de la seva competència. Per això, l’Alcalde ha dit que ja és hora que les paguin aquestes despeses i ha demanat més diners a les adminsitracions municipals”; però que no governa el PSC-PSOE a tot arreu? per què no aconsegueixen els diners del Govern de la Generalitat i del Govern espanyol? de què serveix que el PSC-PSOE governi a tot arreu?

Tan sols són 5 “perles” però, la veritat, no en calen més.