QUINA BARRA: AL CENTRE DE LA CIUTAT NO HI PROBLEMES D'APARCAMENT EN SUPERFÍCIE?



28 setembre 2007

Al mes de juliol vaig fer un apunt en aquest Bloc sobre l'eliminació de places d'aparcament al centre de la ciutat sense donar cap alternativa als veïns de la zona.

Doncs bé, ahir hi va haver Ple de l'Ajuntament de Terrassa. En el torn de precs i preguntes, el portaveu del Grup Municipal de CiU, Josep Rull, va treure el tema i va plantejar aquesta problemàtica. Però, quina va ser la resposta de l'Equip de Govern?

La regidora Lluïsa Melgares, responsable de la matèria, va dir que darrerament s'han fet pàrquings al Vapor Gran, a la plaça del Progrés i, encara que una mica més lluny, a la plaça Lluís Companys i que el Centre no és la zona de la ciutat que té més problemes i més greus en temes d'aparcament. I es va quedar tan ample!

Quina barra; algú ha negat que el problema de l'aparcament en superfície és tan sols del Centre de la ciutat? Aquesta és la resposta que ens mereixem els ciutadans i ciutadanes? Què passa amb els veïns d'aquesta zona que no tenen pàrquing privat a casa seva (pel que en el seu moment la normativa no ho exigia)? Tenim a Terrassa una bona xarxa de transport públic? I, concretament, per què l'Equip de Govern no impulsa el tant demanat bus del Centre?

1 comentari:

Carles Oriach i Font ha dit...

Jo puc contestar a moltes d'aquestes preguntes que planteges al final...
"Algú ha negat que el problema de l'aparcament en superfície és tan sols del Centre de la ciutat?"
No, ni molt menys. De problemes d'aparcament n'hi ha a tot Terrassa, però al Centre són especialment greus especialment en horari laboral o d'oci de cap de setmana.

"Aquesta és la resposta que ens mereixem els ciutadans i ciutadanes?"
No ens la mereixem, però ens hi comencem a acostumar.

"Què passa amb els veïns d'aquesta zona que no tenen pàrquing privat a casa seva (pel que en el seu moment la normativa no ho exigia)?"
Doncs que anem com bojos buscant places d'aparcament de lloguer que no trobem perquè no n'hi ha prous. Que quan arribem a casa passem 30 o 40 minuts fent voltes per acabar deixant el cotxe a força distància de casa nostra, i que si l'hem de deixar en zona blava i no portem monedes ens posen multa per trigar 5 minuts a anar a casa a buscar-ne.

"Tenim a Terrassa una bona xarxa de transport públic?"
Ah, però a Terrassa tenim xarxa de transport públic?


"per què l'Equip de Govern no impulsa el tant demanat bus del Centre?"
Perquè el demanen els veïns del Centre, que són una colla d'atrevits lliurepensadors que no es creuen les mentides del tripartit.