NOMÉS FALTEN 7 DIES

1 març 2008

Ja només estem a set dies de les eleccions, i per tant arriba el moment decisiu de la campanya. Cal que els catalans i les catalanes ens mobilitzem i cal fer-ho a favor del respecte a Catalunya.

No són unes eleccions més, no són unes eleccions corrents i normals. Fa temps que des de CiU ho alertem. I ara ho ha dit una persona tan autoritzada com en Josep Benet.

Aquests quatre anys, diu Benet, hi pot haver una ofensiva contra Catalunya, amb mesures com el canvi de la llei electoral per limitar o fer desaparèixer de les Corts els partits nacionalistes no espanyols, o una nova LOAPA amb el pretext de la sentència del Tribunal Constitucional.

Així doncs, tenint en compte tot el que ha passat aquests quatre anys, amb l’orgull ferit com a país pels atacs i enganys dels dos partits espanyols, i tenint en compte el que pot succeir en el futur si no l’encertem, és necessària una reacció. No una reacció partidista, sinó una reacció de país.

No podem premiar aquells que han demostrat que no estan al costat de Catalunya, sinó en contra de Catalunya. I no anar a votar o votar en blanc significa debilitar la nostra nació, i per tant, enfortir els dos partits espanyols perquè ens ignorin, ens menyspreïn o ens ataquin.

Els catalans i les catalanes, pel nostre esperit emprenedor i dinàmic, sabem molt bé que si un mateix no fa la feina, ningú no li farà. Per tant, si nosaltres no votem a favor de Catalunya de manera inqüestionable, si no evidenciem quines són les prioritats dels catalans, els altres segur que no ho faran. Per orgull de país, per deixar clar que a Catalunya no se li pot prendre el pèl ni se la pot atacar, pel progrés de tots els catalans, per garantir el futur de la nostra nació, cal un vot clar per Convergència i Unió el 9 de març.

D’altra banda, ERC es presenta al Senat al costat del PSC-PSOE i d’ICV, formant l’Entesa. El fet és que a la demarcació de Barcelona, dos dels candidats de l’Entesa són socialistes, i el tercer és d’Iniciativa. ERC no té candidat.

Així doncs, totes aquelles persones nacionalistes de la demarcació de Barcelona que vulguin votar ERC al Senat, que pensin que estaran donant el seu suport directament al PSOE. L’únic vot nacionalista al Senat és un vot per Convergència i Unió.