"RESPECTARAN CATALUNYA" A TERRASSA

17 febrer 2008

Ahir, dissabte, 16 de febrer, va tenir lloc un acte multitudinari a Terrassa. Des de CiU Terrassa vam organitzar un Sopar-míting al qual vam assisitr-hi més de 600 persones (la veritat és que a l’Imperial no hi cabia ningú més i dies abans ja teníem el fórum sobrepassat).

En aquest acte hi van intervenir tres dels sis candidats comarcals, el Sànchez-Llibre i l’Artur Mas. Els tres candidats van ser la Gràcia Escabia de Terrassa, la Lourdes Ciuró de Sabadell i el Josep Rull de Terrassa. Tots brillant, de veritat.

A primer cop d’ull, que parlin cinc persones en un acte pot semblar carregós però la veritat és que semblava ben bé que entre tots s’haguessin repartit els papers perquè van demostrar una complementarietat i cohesió dels discursos que van fer palès un cop més que Convergència i Unió és qui millor pot fer per tal que Catalunya sigui respectada (a més, el Barça va guanyar ...).

I acabo aquesta nota amb les últimes paraules que la nostra candidata Gràcia Escabia va dir en el seu parlament abans del Sopar:

“… Només Convergència i Unió, sabem que els catalans tenim les idees clares i sabem prou bé allò que volem per a la nostra nació: EL RESPECTE PER CATALUNYA .

Per aquest motiu hem de demostrar, un cop més, que Catalunya TÉ EL DRET A DECIDIR QUE VOL : RESPECTE PER CATALUNYA.

Amb aquesta intenció, i, crec que puc parlar en nom de tots els candidats i components de la llista que representem a Convergència i Unió en aquestes eleccions a les Corts Generals, lluitarem per aconseguir que fora de Catalunya s’escolti amb veu ferma i clara les idees i les necessitats dels catalans i aconseguir que aquestes idees es duguin a terme.”