RESPECTARAN CATALUNYA

26 gener 2007

Aquest matí ha tingut lloc el Consell Nacional conjunt de CDC i UDC per aprovar el Programa electoral amb el qual Convergència i Unió (CiU) ens presentem a les properes eleccions a Corts Generals i les llistes electorals al Congrés i al Senat.

Del Programa electoral, ja n'anirem parlant, però ara deixeu-me que us expliqui que gira al voltant de tres grans eixos:

1) El nostre primer compromís és Catalunya

2) Un objectiu priortiari de CiU a Madrid serà defensar un model de societat que es fonamenta en els compromisos amb la família; amb l'educació; amb la immigració - integració i cohesió social-; per un habitatge digne; amb la seguretat i la justícia; per unes pensions justes; amb els emprenendors, amb el teixit productiu, l'economia creativa i l'economia social de mercat; per una ocupació plena, amb llocs de treball de qualitat; amb la sostenibilitat; amb la millora de les infrastructures; amb la ciutadania; i, compromís de Catalunya amb el món

3) El compromís amb la qualitat democràtica

I de les llistes electorals, només puc dir que tots els homes i les dones que formen part de les llistes de CiU a totes les circumscripcions electorals, tan pel Congrés com pel Senat, són uns patriotes convençuts amb l'únic objectiu de treballar per tal que Catalunya sigui respectada.

Ara bé, permeteu-me que de totes aquestes dones i homes, en destaqui tres: el Josep Rull, el Toni Valdivia i la Gràcia Escabia. Per què els destaco? Doncs perquè tots tres són de la nostra comarca, el Vallès Occidental, i tots tres van a la llista al Congrés per la circumscripció de Barcelona. El Josep i la Gràcia són els nostres representants de Terrassa i el Toni de Rubí.

Així doncs, MOLTES FELICITATS A TOTS TRES!

A la foto el Josep i la Gràcia avui després del Consell Nacional

Segur que amb vosaltres al Congrés aconseguirem que es respecti Catalunya!