QUÈ ACABARÀ PRIMER: LES ESGLÉSIES DE ST. PERE O LA SAGRADA FAMÍLIA?

16 de gener de 2008


Segons l’Equip de Govern, en resposta a unes preguntes escrites del Grup Municipal de CiU, des de l’octubre del 2000, en el marc del Pla Director de les Esglésies de St. Pere hi hagut una inversió de 11.525.563,91 euros i una despesa de 9.399.588,03.

Ara bé, quin és el resultat d’aquesta inversió i despesa? Mireu aquestes fotos (fetes ahir) i jutgeu.




Ara rellegiu la nota que sobre aquest tema vaig fer el 5 de juny titulada "El solar de les Esglésies de St. Pere".


Hi ha gaires diferències en l’estat i execució de les obres?

Sembla que l'única diferència entre unes fotos i altres és que les rajoles del terra s’han tret i posat uns quants cops, entre altres “invents de tebeo” que els propis veïns estan cansats de veure i no entendre.

Tot i així, és curiós llegir una carta al director publicada al Diari de Terrassa el 3 de gener de 2008, en la qual es denunciava que en les obres de St. Pere s’hi estava treballant el dia de Nadal i el dia de St. Esteve (dies no laborables).

Això voldrà dir que les Esglésies acabarà abans que la Sagrada Família de Barcelona? Cal recordar que l’excusa per no desenvolupar i executar el ja antic (fa massa anys que hi és) Pla Especial de l’Antic Poble de St. Pere és acabar les obres de les Esglésies i, mentrestant, el barri i els seus veïns se’n resenteixen.