TERRASSA A L'AGOST

16 agost 2008

Dimecres vaig tornar d'una setmana de vacances fora i el dijous, just abans de la Mare de Déu d'Agost, se'm va ocórrer anar comprar per omplir la nevera i perquè l'endemà tenia un dinar familiar.

Innocent de mi, vaig pensar que anant a comprar als llocs de sempre i sent agost ... en un moment ho tindria tot llest; però no! Terrassa continua sent un caos, també a l'agost.

La gimcana que vaig haver de fer per culpa del piló de carrers tallats va ser impressionant però el que realment em va fer crispar va ser la manca de cartells indicant no només rutes alternatives (que també) sinó que cada vegada que agafava una ruta alternativa em trobava amb un altre carrer tallat. Vaig donar més voltes "que un torero", com es sol dir. Sort que conec Terrassa però què passa amb els agossarats turistes que pretenguin visitar la nostra ciutat?

Una cosa són les obres de la Rambla, que els terrassencs tenim massa interioritzades, una altra cosa ben diferent és la manca de previsió constant (sigui en període de vacances o no) d'un Equip de Govern que fa vacances permanents, tot l'any!

Avís als possibles turistes agossarats que tingueu la voluntat de visitar la capital del Vallès Occidental: compte! Per visitar Terrassa no en tindreu prou amb un mapa de la ciutat, haureu de tenir paciència i una molta sort per arribar allà on voleu anar.

Terrassa a l'agost, continua sent igual: un caos!