L'OBJECTIU DEL VIATGE A CUBA

11 desembre 2007

Acabo d'arribar a casa després d'uns dies esgotadors i tot i que m'agradaria explicar-vos-ho amb més calma, permeteu-me que avui només escrigui quatre ratlles amb la promesa de dedicar-hi una estona aquest cap de setmana per explicar-ho millor.
Un resum breu, brevíssim, és:

Dijous 6 de desembre, un grup de 10 catalans vam agafar un parell d'avions (ja sabeu que l'Estat espanyol ha condemnat a què l'Aeroport del Prat sigui un aeroport de fireta i, per tant, vam haver de fer escala a Madrid) per anar a Cuba.

El nostre viatge no era un viatge ni de plaer, ni de vacances, ni de turisme. L'objectiu del nostre viatge és DONAR SUPORT A LAS DAMAS DE BLANCO (grup de dones format per mullers i familiars dels presoners polítics injustament engarjolats pel Govern cubà al març del 2003, les quals reclamen pacíficament la llibertat dels seus marits, pares, fills, germans o nebots). D'aquestes dones i del què fan ja us en parlaré més detalladament.

Aquesta primera nota, però, voldria que servís per donar les gràcies, en primer lloc, a la Joventut Nacionalista de Catalunya (organització de la qual n'he format part durant més de 12 anys, fins que em van "jubilar", al fer 30 anys) per permetre'm participar d'una experiència com aquesta.

I, en segon lloc, vull donar les gràcies a totes aquelles persones, familiars, amics, companys de Partit, ¨... , que sé que us heu preocupat per nosaltres. Perdoneu si no he pogut contestar tots els missatges i totes les trucades que m'heu fet però sapigueu que les valoro moltíssim.

Permeteu-me que ara acabi aquí. Us prometo que us explicaré millor aquesta impressionant experiència.

Per cert, us recomano que visiteu el blog de l'Albert Batalla, diputat al Parlament de Catalunya, el qual va fer un seguiment exhaustiu de la nostra retenció; gràcies Albert!

Un parell de fotos i una pregunta:


Creieu que aquestes dones poden ser titllades de delinquents?


En seguim parlant i, repeteixo, gràcies a tots!

2 comentaris:

Martí Cabré ha dit...

Ànims, que ara ja ha passat tot!

Unknown ha dit...

ei nena, molts ànims i descansa... sou unes cracks!

georgina