JA SÓC TIETA

23 juliol 2008

Heu vist quina nena més maca? El seu nom és Aduna, ha nascut avui i és la meva neboda.

L'Aduna i la tieta amb un davantal que posa "Sóc tieta"

L'Ander, la Mireia i l'Aduna: una família feliç !!!

INAUGURACIÓ DEL CASAL CÍVIC DE XÚQUER

20 juliol 2008

Ahir al matí va tenir lloc l’esperada inauguració del Casal cívic del barri de Xúquer, al Districte III, de la nostra ciutat. La veritat és que ha quedat molt bé. Felicitats!


Però hi ha dues coses que voldria destacar, una de bona i una altra de dolenta:

- La bona és la tasca que fa una entitat de la nostra ciutat com és PRODIS; felicitats! Ja són 6 els equipaments cívics en els quals la consergeria és portada per usuaris i usuàries de PRODIS. Això sí que és fer una bona feina!

Ara només queda, tal com parlàvem ahir amb el Josep M. i el Marco d’aquesta entitat, veure quin dia podem portar la del Centre/Equipament Cívic del Districte I !!!

- La dolenta: malgrat el casal és molt maco i molt necessari pels veïnes i veïnes de Xúquer (i rodalies), per què l’Equip de Govern continua pensant només en un disseny sense seny?

M’explico, a l’exterior del Casal hi ha un espai perquè els infants puguin jugar però també hi ha una mena de parterre (a la banda d’esquerra de la foto anterior) amb trossos de teules, rajoles o vés a saber què però …


Vosaltres creieu que això (aquesta mena de trossos punxaguts i tallants) és massa normal per una zona d’esbarjo infantil?

Felicitats al barri pel Casal cívic però un altre suspens per l’Equip de Govern pel seu disseny sense seny!

TERRASSA SUPEREM EL COL·LAPSE

18 juliol 2008

Ja fa més d'un més que el Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament de Terrassa estem portant a terme una Campanya sobre mobilitat. Durant tot aquest temps, cada setmana, estem fent parades al carrer.

Avui l'hem instal·lat a l'av. Barcelona, a cavall entre el Districte I i II, concretament davant del Centre Cívic Montserrat Roig.
I l’acollida d’aquesta Campanya, com a tot arreu on anem, ha estat molt positiva. Durant les gairebé dues hores que he estat (hem fet diversos torns) la majoria d'enquestats era gent gran i, com a grans usuaris de l'autobus, no s'han tallat ni un pèl: criticaven els recooreguts dels autobusos i es queixaven que el caos circulatori de Terrassa els fa anar malament. Com veieu, els no usuaris habituals de cotxes privats també es queixen, per què serà?

La conclusió sempre és la mateixa: el que ha de fer l’Equip de Govern és escoltar a la ciutadania, de solucions n’hi ha moltes i diverses; només cal voluntat per superar el col·lapse.