31 maig 2007


ELECCIONS MUNICIPALS 2007

Un cop feta la primera entrada, ara és hora de parlar de les eleccions municipals 2007. Però no per fer una valoració dels resultats sinó per dir quatre coses:

1.- Vull agrair a tots els terrassencs i terrassenques que el passat diumenge 27 de maig ens van donar la seva confiança: GRÀCIES!

2.- L'única força política que va augmentar la seva representació va ser Convergència i Unió (CiU) i això comporta que torni al Consistori terrassenc el bon amic i company "de penes" (d'entre altres), Josep Solsona (regidor de CiU durant el mandat 1999-2003), encara avui "electe".

3.- Com a secretària d'organització de CDC-Terrassa permeteu-me que agraeixi als militants i simpatitzants tota la feina feta. Han demostrat un cop més que sempre estan al peu del canó.

4.- I, finalment, vull dir que aquest augment del nombre de regidors de CiU és tan sols el principi d'un camí per tombar la truita a Terrassa; per assolir l'Alcaldia de Terrassa (qui sap si al 2011).

En tot cas, recordant el que sempre ens diu en Josep Rull: "ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible".

30 maig 2007

PRIMERA ENTRADA

Avui començo aquesta nova aventura d'escriure un bloc. Per a molts no és cap novetat però per a mi sí (així doncs, prengueu paciència!).

La raó que em motiva a endinsar-me en aquesta aventura és poder reflexionar en "veu alta" sobre allò que em passa pel cap (a banda del repte del Jordi Ballart per tal que ho fes).

Al llarg del temps, i sobretot amb l'ajut de la Sònia, aquest bloc millorarà però ara, com se sol dir, queda el bloc inaugurat.